Diensten

Data beheren, analyseren, bewerken en rapporteren, ontwerpen, migreren, consolideren: bij Solvithe bent u hiervoor op de juiste plek. Het doel hierbij is altijd ervoor te zorgen dat u kosten bespaart en uw investering snel terug verdient.

  • beheren: jarenlange ervaring in het beheren van grote database omgevingen (100+ databases) hebben geleid tot een enorme hoeveelheid praktijk kennis die bij andere mensen nog weleens ontbreekt. Solvithe kan uw beheerders helpen het beheer van uw database omgeving goed op te zetten door middel van reguliere ondersteuning, waarbij de overdracht van kennis centraal staat. Als u geen eigen beheerders heeft, kan Solvithe het beheer in zijn geheel overnemen.
  • analyseren en rapporteren: heeft u meer informatie nodig uit databases dan de standaard applicaties laten zien, dan kan Solvithe de betreffende databases analyseren en de juiste informatie snel en effectief naar boven halen. Hierbij is het combineren van informatie uit verschillende systemen natuurlijk ook mogelijk en vaak zeer waardevol. Het kan u efficiënter laten werken en uw bedrijfsprocessen verbeteren.
  • ontwerpen: zijn rapportages van grote hoeveelheden data op reguliere basis nodig, dan kan er een custom made datawarehouse worden ontworpen waar de juiste data in de juiste vorm in komt. Hierbij wordt altijd van tevoren gekeken of de opdracht rendabel is voor u, of dat uw vraagstuk beter op een andere manier opgelost kan worden.
  • migreren: het upgraden van een database omgeving naar een nieuwere versie, met of zonder het aanschaffen van nieuwe hardware, is vaak een lastig en tijdrovend project. Solvithe heeft veel ervaring met het migreren van databases van de ene versie naar een andere en van de ene server naar een andere. Belangrijk hierbij is dat alles goed gedocumenteerd wordt, zodat het de volgende keer minder tijd kost.
  • consolideren: licenties voor database software zijn duur! Daarom is het handig databases waar mogelijk te combineren op één instantie. U kunt hiermee veel licentiekosten besparen. Solvithe kan deze kosten besparende actie voor u verzorgen.

Buiten deze data gerelateerde activiteiten kunt u bij Solvithe terecht voor het voordelig aanschaffen en inrichten van servers en werkplekken. Voor zowel grote organisaties als kleine ondernemers levert dit vaak een besparing op ten opzichte van andere leveranciers en in ieder geval contact met een betrouwbare partner.

Informeren op welke manier Solvithe uw bedrijf kan helpen? Neem contact op!